Le piano du Lac actua a Besalú el dia 2 i 3 de juliol

Durant Juliol i Agost, llacs, rius, ries, badies, pantans i ports de Catalunya rebran aquest espectacle. Besalú serà un d’ells el dia 2 i 3 de juliol.

Inspirat en el viatge i les trobades que en ell es produeixen, una experiència única on la cantant, pianista i violinista Delphine Coutant, el violoncel·lista Daniel Trutet i la ballarina Mónica Cofiño, comparteixen amb el públic la màgia de tocar i ballar suspesos en l’aigua.

El Piano del llac fa 5 anys que recorre el territori francès amb més de 170 representacions i al voltant de 50.000 espectadors. L’any 2018 el projecte va sortir dels seus Alps natals per a explorar la resta del país, traspassant les seves fronteres fins a Bèlgica, Espanya i Portugal. La gira va passar de durar 15 dies a 4 mesos. Un èxit total.

El Piano del llac proposa un moment de trobada i poesia sobre l’aigua, en el cor de llocs excepcionals naturals o urbans.

Una vetllada inoblidable. Amb el cel com a carpa, s’alça el teatre a l’aire lliure en els escenaris més bells del món tenint en l’aigua, font d’emoció visual i sensorial.

Després de l’espectacle, es conviden als músics presents en el públic a prolongar la nit en un moment distès on podran provar l’experiència de tocar sobre el líquid element.