Entorn

Gràcies a la seva situació privilegiada podrà gaudir
de l’encant de Besalú només sortint de la porta de l’hotel,
ja que som l’únic hotel del poble situat
directament al pont medieval de Besalú.

Situat a la comarca de La Garrotxa es troba en el centre del triangle format per Figueres, Olot i Girona; a 150 m. sobre el nivell del mar. La Garrotxa és una comarca gironina prepirinenca que limita amb les comarques del Ripollès, Osona, la Selva, el Gironès, el Pla de l’Estany, l’Alt Empordà i el Vallespir.
El nom “garrotxa” significa terra aspra, trencada, de mala petja. Possiblement aquesta comarca agafa el nom d’aquesta paraula, ja que el seu relleu és molt muntanyós, amb bells paratges com els que es troben a la zona volcànica d’Olot, capital de la comarca, de gran interès geològic i natural.
Des dels Jardins de la Martana us proposem una sèrie d’activitats per completar la teva estada a Besalú. Activitats lúdiques per a tota la família.

BESALÚ

Descobreix el que t’ofereix el poble medieval de Besalú, el seu pont, les seves zones d’interès, els seus museus, fires i activitats culturals.
Podeu veure l’agenda d’activitats i altres enllaços a la web de l’Ajuntament de Besalú.

OLOT

La Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava. Descobreix la zona volcànica i altres llocs d’interès d’Olot a la web.

BANYOLES

L’estany que hi ha al seu terme municipal, el més gran de Catalunya, és un dels principals atractius turístics de Banyoles, així com el poblat Neolític del Parc de la Draga, el museu Arqueològic i el Museu Darder. Activitats a la web de l’Ajuntament.

GIRONA

Girona destaca pel seu Casc Històric o Barri Vell, un dels més importants d’Europa, comptant amb elements monumentals únics al continent i amb una gastronomia única. Descobreix les activitats a la web de l’Ajuntament.

FIGUERES

Figueres és la ciutat capital de la comarca de l’Alt Empordà, destaca per la presència del Museu Dalí i el Museu del Joguet. A poca distància també hi podem trobar el Castell de Peralada i seu famós Casino. Activitats a la web de l’Ajuntament.

BARCELONA

Capital de Catalunya, Barcelona acull les institucions d’autogovern més importants, així com destaca per la seva gran oferta cultural i gastronòmica. Destaquen per sobre, les obres de Gaudí, com la Sagrada Família.

FES LA TEVA RESERVA ONLINE

 

Reserva ara de manera molt senzilla amb les millors condicions, reserva immediata, i cancel·lació flexible. Gaudeix d’una experiència inoblidable per a tota la família.