ACTUALITATS

Descobreix les activitats que se celebren a Besalú i altres zones, notícies i altres promocions al nostre blog.

Nova edició de la festa major de Besalú, aquest any adaptant totes les activitats a la situació actual causada per la covid- 19. Totes les activitats es portaran a terme amb totes les mesures de seguretat.
Les grederes del volcà del Montsacopa són un museu natural a l’aire lliure, allà podrem observar i tocar amb les nostres pròpies mans els diferents tipus de pedra volcànica.
Ruta de 15 km, autoguiada i circular, per fer amb bicicleta elèctrica i passejar per la fageda d’en Jordà. Comença la pedalada per la via verda de la ruta del Carrilet fins al pla de les Preses i la Vall d’en Bas, per després seguir per la Vall del Corb i la Fageda. Tornada a Olot entre paisatges volcànics, els aiguamoixos de la Moixina i l’eixample Malagrida.

Corriol Serveis Educatius disposa de més de 10 guies especialitzats en rutes personalitzades al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Oferim activitats de mig dia, de dia sencer o diversos dies. Les excursions estan pensades per a grups d’amics, famílies, gent gran i també adaptades per a persones amb discapacitats físiques o psíquiques,...

Descobreix Besalú amb les visites guiades que ofereix l'oficina de turisme. Podràs aprendre tota la història i cultura que envolta aquest poble.